Home / Job Description / Bioinformatika Profesional proyek tugas Cithakan

Bioinformatika Profesional proyek tugas Cithakan

Tumindak diselidiki nggunakake cara Bioinformatika lan hipotesis ing panggonan contone obatan, teknologi medical biologi komputasional, biologi Proteomika . Bisa tata letak rumus Ndarbeni kanggo mrikso lan proses informasi genom, utawa informasi organik tambahan lan listings.

Karir Skills Kualifikasi
  • Supaya abreast instrumen, biochemistries seger, utawa piranti lunak kanthi nekani pengakuane sing profesional lan mrikso bahan medical.
  • Kurban rekaman Instrumèn komputasional kanggo deweke basis biologically kayata analisis turun temurun, Rating gene-expression, lan fungsi gene mutusake masalah.
  • Langsung karya personel teknologi informasi penerapan lan profesional Bioinformatika tujuan utawa pribadi ing panggonan kayata kanggo Kayata Bioinformatika sing medical, transcriptomics, metabolomics, lan Proteomika.
  • Gawé program komputer seger utawa ngatur lunak saiki kanggo gawe marem syarat tugas Clinical tartamtu.
  • Nggawe designs data lan listings.
  • Generate utawa ndandani cara Bioinformatika adhedhasar.
  • Gaya lan nggunakke kalkulus Bioinformatika kalebu unsupervised lan teliti learning machine, pembangunan sregep, utawa kalkulus grafis.
  • Generate cara komputasi seger lan cara sistematis minangka-dibutuhaké déning target riset.
  • Ngumpulake info kanggo digunakake ing tumindak contone Bioinformatika sing struktural lan gene expression penggambaran riwayat.
  • keuntungan riset Converse liwat buku-buku medical, presentations konvènsi, utawa lapuran janji.
  • Bentuk kondang, business listings -genomic proteomic.
  • Mriksa karo Analysts kanggo riset masalah, propose teknologi-centered jawaban, utawa netepake Techniques sing komputasional.
  • Njelasno sekumpulan data amba kayata data alam genom seri data, lan data data gegayutan fungsi panaliten klinis utawa dhasar.
  • Rekomendasi operasi kanggo ngedongkrak.
  • Ngupaya saran saka bagean kayata kanggo Kayata mromosiaken, business development, lan operasi kanggo nyinkronake pangembangan prodhuk utawa proses.
  • Kolaborasi nggunakake lunak programer ing owah-owahan lan kemajuan lunak Bioinformatika sing bisnis.
  • sumber Ujian Bioinformatika lan aplikasi anyar lan.
  • tokoh ringkesan saka bukti gegayutan génom wong nggawe.
  • Marang wong ing werno-werno lan nggunakake pribadi sing Bioinformatika.
  • Nambah antar individu kanggo software Bioinformatika lan listings.

Deweke proyek Need
  • Reading garis Pangerten-Comprehending lan paragraf disiapake ing dokumen karya related.
  • Aktif-Ngrungokake-nyediakke kabèh kesadaran apa wong sing saiki matur, njupuk wektu kanggo sampeyan ngerti item kang digawe, takon pitakonan minangka cocok, lan ora grah ing kedadean sing ora samesthine.
  • Publishing-Talking kasil ing nulis ora as inappropriate kanggo syarat para rawuh.
  • Ngomong-ngomong kanggo wong kanggo nuduhake informasi effortlessly.
  • Matematika-Nggunakake math kanggo ndandani masalah.
  • solusi Research-Nggunakake lan aturan ngelmu kanggo ndandani masalah.
  • Kritis-Thinking-Nggunakake alesan lan mikir kanggo ngenali kekiyatan lan cacat cedhak, Serat utawa solusi alternatif kanggo masalah.
  • Aktif-Learning-Ngerti efek saka informasi seger kanggo loro sing wis ana lan mangsa masalah-mecahaken kaputusan-nggawe lan.
  • Learning Cedhak-njupuk lan nglamar memulang / cara pendidikan lan cara nengen kanggo masalah nalika sinau utawa iku kepelatihan sing anyar.
  • Priksa-TrackingPEREvaluating efficiency saka dhewe, wong sing beda, utawa perusahaan njupuk tindakan remedial utawa kanggo generate dandan.
  • Social perceptiveness-Kang weruh respon othersA lan pangerten kok padha nanggapi nalika padha nindakake.
  • tumindak sesambungan-ngganti karo regards kanggo wong’ ngukur.
  • Persuasion-Efektif liya kanggo ngowahi Sifat utawa pemikiran sing.
  • Rembagan-Bringing liyane melu lan looking kanggo karahayon variances.
  • Ngancani-Memulang wong mung carane nggawe pamindhahan.
  • Orièntasi-aktif Company seeking cedhak kanggo individu.
  • Advanced problem solving-mbédakaké kangelan Komplek lan nggoleki data sing gegandhengan ngleksanakake opsi lan kanggo berkembang lan netepke pamilihan.
  • Bisnis Evaluation-Nguji mbutuhake lan barang perlu kanggo nggawe desain.
  • Engineering Design-nyesuekake pribadi utawa ngasilaken lan teknologi kanggo dienggo wong mbutuhake.
  • Gear Pilihan-panentu jinis peralatan lan pribadi needed kanggo nindakake karya.
  • program cicilan-Nambahake, produk, kabel, utawa piranti kanggo gawe marem specifications.
  • Coding-nulis aplikasi komputer kanggo macem-macem aplikasi.
  • Operasi ngawasi-Ndeleng sinyal tambahan, knobs, utawa pratondho kanggo nggawe manawa ana sing perabot saiki operasi bener.
  • Prosedur lan Control-Nyegah fungsi saka peralatan utawa Techniques.
  • Peralatan Maintenance-Mengkono upkeep sing tumindake ing peralatan lan panentu nalika.
  • Ngatasi Nentokake faktor konco glitches sing ngatur lan milih carane nerusake babagan.
  • Repairing-Repairing model utawa Techniques nggunakake cara penting.
  • Quality-Control Research-Performing pemriksaan lan taksiran barang, layanan, utawa cara kanggo ngadili efektifitas utawa kualitas.
  • Kawicaksanan lan keputusane nggawe-Njupuk menyang wawasan expenses umum lan keuntungan saka tumindak potensial kanggo nemokake siji sing paling cocok.
  • Analysis-Nentokake apa Urut saka program sing bisa lan mung carane dandan ing lingkungan, fungsi, uga kahanan bisa impact keuntungan.
  • Metode Evaluasi-Ngenali langkah utawa pratondho kinerja uga langkah wis perlu kanggo nambah utawa kinerja bener, relatif kanggo gol saka piranti.
  • Wektu-Management-Ngontrol wayahe wong lan wektu siji dhewe.
  • Pengawasan saka tabungan-Nentokake carane income bakal rauh bakal ngginakaken kanggo njaluk karya tuntas, lan accounting belanja iki.
  • Manajemen Material Sumber-Ngalami lan nggayuh kanggo manfaatake cocok saka fitur, Piranti, lan Penyetor needed kanggo nindakake fungsi tartamtu.
  • Supervision Tegal Resources-Bangunan, nyemangati, lan ngarahake Folks amarga padha dienggo, nentokake banget paling apik kanggo pendhudhukan Panjenengan.
training Requirement pengalaman Requirement
  • Sarjana Degree
  • Training pascadoktoral
  • Master's-Degree
  • Swara 2 taun, munggah-kanggo lan kalebu sawetara taun
Skills Control Karir Requirement
  • AchievementORAttempt – 88.20%
  • terus ono – 90.20%
  • Initiative – 92.21%
  • Authority – 84.76%
  • pitulungan – %
  • Prakara gegayutan Others – 78.96%
  • Direction Social – 78.95%
  • Selfcontrol – 85.71%
  • meksa Ambang – 84.11%
  • VersatilityANDVersatility – 89.60%
  • dateng – 92.37%
  • Waé kanggo Details – 91.72%
  • Strength – 89.80%
  • Liberty – 89.00%
  • Development – 92.97%
  • Thinking Analytical – 97.00%

About superadmin

Priksa Uga

Energy Cithakan proyek

audit energi Carryout sistem prosedur utawa bangunan. May also perform investment-grade audits of techniques

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *