Home / Animal Control Tegal proyek Description / Tansah Cithakan Lan Fungsi

Animal Control Tegal proyek Description / Tansah Cithakan Lan Fungsi

Ngatur kéwan kanthi ancas nangani saka mandhap, pets sing aman, utawa unattended, utawa pemriksaan saka mistreatment.

Karir Skills prasyarat
  • Neliti laporan saka serangan pet utawa kekejeman pet, nemokake saksi, bukti amassing, lan prodhuksi laporan.
  • Rekam lan mbusak keblasuk, unrestrained, utawa ditindhes kéwan saka kahanan sing ora nyenengake, nggenepi bathi utawa darts tranquilizer dibutuhake.
  • kéwan Study kanggo traumas utawa kodho, lan ngatur kanggo apa perawatan sing penting.
  • Copot jalmo nyekel saka kéwan lokasi kewan-kontrol lan otomotif support ing crates papan perlindungan utawa enclosures sing beda.
  • Euthanize kéwan nemen harmed, utawa massive, unclaimed.
  • Nyedhiyani satwa gadhah pangan, banyu.
  • Gear lan layanan cetha kayata nyerat asu lan kendaraan kontrol asu.
  • prosecutions Plan disambung kanggo pet perawatan, lan menehi bukti ing hakim.
  • Nglatih hukum kontrol kewan, lan masyarakat babagan kesejahteraan lan angger kewan.
  • Hubungi kang duwe omah asu kanggo wong-wong mau sing pets ing fitur asu tetep.
  • Nerbitaké laporan rutin, lan njaga dokumen impoundments kéwan.
  • cautions kahanan utawa info karo asu- panguwasa kanggo document penangkepan dikarepake lan infractions, Ngrapèkaken Kadurjanan.
  • Solution pitakon saka umum bab operasi kontrol asu.
  • Njelasno asu nliti kéwan omah sing bisnis gegayutan selaras karo pedoman, lan ijin.
  • Atur Adoption pets unclaimed.
  • Teach polisi kanggo narcotics, kontrol akeh, lan ranging lan panemuan jeblugan ing pet Ngontrol lan memulang cedhak.

Work deweke Kualifikasi
  • Reading Pangerten-pangerten dumadi sentences lan garis ing dokumen-related karya.
  • Aktif Ngrungokake-apa liyane njaluk nyediakke waé lengkap,, njupuk wektu lan energi kanggo ngerti faktor kang digawe, pemikiran pitakon minangka becik, tinimbang grah ing kaping sing ora biso ditompo.
  • Publishing-On kertas minangka befitting syarat penonton imbal kasil,.
  • Ngomong-ngomong-kanggo wong kanggo nuduhake informasi mlaku.
  • Aritmetika-nggunakake math kanggo ngatasi masalah.
  • Research-Nglamar kawicaksanan ngelmu lan cara kanggo mutusake masalah masalah.
  • Pikiran sing kritis-nggunakake pangadilan lan pertimbangan kanggo ngenali kekiyatan lan cacat saka Serat, solusi alternatif utawa cara kanggo kangelan.
  • Aktif Learning-Understanding ramifications bukti anyar kanggo saben problemsolving paling anyar lan mangsa lan kaputusan-nggawe.
  • Learning Techniques-njupuk lan nggunakake cedhak instructionPERinstructional lan pangobatan tengen kanggo kahanan nalika pangerten utawa instructing masalah seger.
  • efektifitas ngawasi-TrackingANDDiscovering saka dhewe, Folks liyane, utawa agensi kanggo generate dandan utawa nimbang tumindak remedial.
  • Social perceptiveness-Kang eling dokter othersA kok padha nanggepi nalika padha nindakake lan pangerten.
  • Dexterity-Changing tumindak ing syarat-syarat langkah othersI.
  • Marketing-ngemis liyane kanggo kaduwung utawa tumindak sing.
  • Mediasi-Ngirimke wong bebarengan lan kepingin karahayon beda.
  • Latihan-instructing liyane carane njupuk tindakan.
  • Service Orientasi-temen-temen seeking cara kanggo Aid Folks.
  • Masalah Lanjut Ngrampungaken-Ngenali dilemmas rumit lan cipta rincian sing kagayut kanggo gawé lan netepke pamilihan lan aplikasi jawaban.
  • Tata cara Evaluation-Sinau mbutuhake lan prasyarat item kanggo nggawe gaya.
  • Teknologi Design-ngasilaken utawa pribadi kang nggawé lan teknologi kanggo ngawula kepinginan pengguna.
  • Piranti Pilihan-panentu Urut saka pribadi lan peralatan needed akeh apa proyek.
  • Nginstal-Nginstal mesin, Piranti, kabel, utawa program kanggo syarat.
  • aplikasi komputer ngodhe-Panulisan gegayutan alasan sing beda.
  • Operasi dials nelusuri-Ndeleng, tes, utawa pratondho beda kanggo mesthekake lan peralatan operasi jumbuh.
  • Operasi lan Nangani-Ngontrol tata cara saka sistem utawa pribadi.
  • Peralatan Maintenance-Mengkono pelayanan sing tumindake ing peralatan lan nentokake nalika.
  • Ngatasi masalah-panentu faktor konco kasalahan sing nduwe fungsi lan nentokake carane nerusake bab samubarang iku.
  • Mbenakake-Mending piranti utawa piranti nggenepi peralatan sing dibutuhake.
  • Quality-Control Evaluation-Performing tes lan penyelidikan item, solusi, utawa pangolahan kanggo ngira-ngira banget utawa efficiency.
  • Ruling lan keputusane-Making-Mikir bab biaya relatif lan iku gedhe bab ngukur potensial kanggo nemokake salah siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-panentu carane technique kudu nindakake lan cara modifikasi ing bisnis, kahanan, bebarengan karo lingkungan bakal mengaruhi keuntungan.
  • ngukur cara Evaluation-mbédakaké utawa pratondho kinerja bebarengan karo sesuai karo tujuan saka piranti, prilaku wis perlu kanggo nambah utawa fungsi cocok.
  • Timemanagement-Ngatur wektu liyane lan uga oneis wusana dhewe.
  • Operasi dhuwit-Nentokake carane dhuwit bakal ngginakaken duwe karya dileksanakake, lan dodolan gegayutan pangeluaran iki.
  • Operasi saka Product Aset-éntuk lan ngisi kanggo panggunaan becik saka perusahaan, roda nganggo grigi, lan Penyetor wis perlu kanggo nindakake tartamtu operate.
  • Operasi Tegal Resources-ngarahake wong nalika padha, ngembangaken, lan menehi pancingan nindakake, Ngenali individu ndhuwur kanggo pendhudhukan.
training Requirement kawruh Requirement
  • Diploma SMA (utawa GED utawa Sekolah Tinggi Certificates padanan)
  • Akeh Lapangan Fakultas
  • Swara 6 sasi, sampek lan kalebu siji taun
Task Management Skills Kualifikasi
  • AchievementsORAttempt – 85.19%
  • Endurance – 84.68%
  • motivasi – 87.44%
  • Command – 83.76%
  • pitulungan – 91.30%
  • Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo Others – 91.28%
  • Direction Social – 83.11%
  • Self-Control – 91.43%
  • meksa Ambang – 90.20%
  • Versatility / mobilitas – 88.42%
  • dependability – 91.50%
  • Waé kanggo Ambane – 86.22%
  • Etika – 92.60%
  • Freedom – 88.93%
  • Invention – 83.61%
  • mikir – 85.04%

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *