Home / Bukak pesawat Lan Recovery Specialists proyek Description / Tanggung jawab Cithakan Lan Assignments

Bukak pesawat Lan Recovery Specialists proyek Description / Tanggung jawab Cithakan Lan Assignments

Mbukak lan terus njagi produk arresting, catapults, lan fisik gadhah, hydraulic, lan kontrol-sistem dibutuhake utamané ing perusahaan pesawat lepas landas lan pendaratan fungsi. Pakaryan kalebu nambah lan nggondheli bantuan gambar landing; Testing lan dijogo wiwitan lan recuperation peralatan makaryakke listrik lan mechanical pindah ujian lan pribadi tangan; mulai Lapangan Terbang arresting sistem, kayata wates Laka lan kabel, sak kahanan landing darurat; pointing pesawat wiwitan lan pemugaran bisnis nglamar tangan utawa cahya pratondho; lan tetep kayu saka pesawat diwiwiti, recoveries, lan pelayanan pindah.

Skills proyek Need

About superadmin

Priksa Uga

Koki lan Kepala Cooks proyek Description / Tanggung Cithakan Lan Dhapukan

Direct lan bisa melu ing preparation ing, Jamu, lan nyepakaké iwak muffins, daging, sayuran, …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *