Home / Equipment Agricultural Operators proyek Description / Dhapukan lan Tanggung Sample

Equipment Agricultural Operators proyek Description / Dhapukan lan Tanggung Sample

Bisa dienggo pribadi immobile kanggo nglakoni proyek artikel-potong, contone husking, ndekek, gandum, lan ginning.

Skills proyek Requirement
  • ngowahi, mulihake, lan sistem layanan farm lan ngandhani profesional nalika piranti gagal.
  • Ndeleng lan nyetel ing sistem dienggo kanggo ndeteksi piranti gagal.
  • Banyu bumi, nggunakake plumbing transportable utawa lali sistem, lan njaga ditches utawa pipo lan dikirim.
  • Dicampur diwenehi sumber utawa bahan kimia, lan solusi mbucal, dusts, utawa sayuran menyang planter utawa sprayer piranti.
  • Mbukak utawa kathah peralatan digunakke ing tetanèn produksi, kayata Traktor, campur, lan mbanyoni produk.
  • Ganti setelan setelan, initialize, lan ngowahi sistem ing mesin.
  • Kuwat lan mriksa aktivitas saka awak fungsi dipunginaaken ing tanduran, weeding, utawa tumindak akeh.
  • Conveyors kanggo model sumber nggunakake produk utawa hoppers bobot, nggunakake pitchforks, augers exchange, nyedhot ngleboke utawa Forklifts.
  • pupuk utawa pestisida Squirt solusi kanggo kelainan, kelompok jamur lan ganja kemajuan, lan ngatur serangga, nglamar Sprayers tangan.
  • Park sing affix migunakake kanggo trek, nglamar ngawut-awut lan handtools.
  • piranti karya nate kayata spreaders manure utawa wiji penggerek kanggo aerosol vegetasi, lan fertilize, partikel.
  • Drive trek kanggo peralatan cart, produk, tetanduran, Staff desa utawa.
  • Go jejere utawa numpak ing piranti akeh nalika nglamar kembang ing unsur planter ing wektu sing milih.
  • Coba tanduran -filled dumbbells Sajarah, lan panci bebarengan karo bukti liyane sing Ngenali.
  • Muat lan sell panci utawa tetanduran sumber, nglamar Forklifts, handtrucks, Conveyors, utawa transfer augers utawa dhewe.
  • produk Tutorial ing Conveyors tos item sing bisu utawa decaying, uga kanggo ngontrol aliran liwat mesin.
  • Ndandani bagasi utawa lokasi tong sampah ing release rampung mesin kanggo dijupuk barang, eradicating lan concluding total tong sampah.

Pakaryan deweke Kualifikasi
  • Reading Knowledge-Understanding dumadi sentences lan paragraf ing file-related karya.
  • Aktif Ngrungokake-pun kabeh manungsa waé, apa wong liya ngomong, nggunakake wektu kanggo éling item kang digawe, takon pitakonan minangka bener, tinimbang interrupting ing wektu sing inappropriate.
  • Nulis-On kertas minangka befitting syarat para rawuh ubungan kasil.
  • Ngomong-ngomong kanggo wong kanggo ngirim informasi luwih irit.
  • Matematika-Nggenepi math kanggo mutusake masalah masalah.
  • Research-Nglamar aturan teknologi lan Techniques kanggo ngatasi masalah.
  • Critical Thinking-Nggenepi alesan lan mikir kanggo ngenali kelemahane lan talenta cara, gagasan utawa opsi alternatif kanggo masalah.
  • Aktif-Learning-Knowledge keuntungan saka info sing seger kanggo saben mecahaken masalah anyar lan mbesuk lan kaputusan-nggawe.
  • Techniques-Nggunakake Learning lan milih laku teachingPEReducational lan cara nengen kanggo masalah nalika learning utawa ngajari masalah anyar.
  • Priksa-CheckingANDDiscovering efficiency saka awake dhewe, individu sing beda, utawa bisnis njupuk tindakan mbenakake utawa kanggo nggawe advancements.
  • Social perceptiveness-Kang sadar respon othersI lan kawruh kok padha nanggepi kaya.
  • Sesambungan-Changing tumindak karo regards kanggo langkah othersI.
  • Salesmanship-Mestekake wong kanggo ngowahi pikirane utawa prilaku.
  • Mediasi-Bringing liyane melu lan looking kanggo karahayon variances.
  • Ngancani-Coaching liyane carane persis apa soko.
  • Service Orientasi-temen-temen looking for cara kanggo ngewangi individu.
  • Komplek Masalah-Ngrampungaken-mbédakaké masalah ruwet lan nggoleki info related ngleksanakake opsi lan kanggo mbangun munggah lan ngregani pilihanipun.
  • Operasi Research-Sinau prasyarat dagangan lan perlu kanggo nggawe desain.
  • Engineering Design-Engineering dienggo individu lan bangunan utawa nyesuekake kabutuhan peralatan.
  • Piranti Pilihan-Nentokake Urut saka peralatan lan pribadi needed kanggo nindakake tugas.
  • program cicilan-Nginstal, produk, wiring, utawa produk kanggo umum ketemu spek.
  • Programming-nulis paket komputer gegayutan tujuan sing akeh.
  • Operasi nelusuri-Nonton taksiran, panggilan, utawa pratondho kanggo mesthekake piranti apa èfèktif.
  • operasi operasi lan Nangani-Managing cara utawa pindah.
  • Peralatan Maintenance-Performing pelayanan tumindake ing piranti lan Ngenali nalika.
  • Ngatasi Nentokake alasan kanggo kesalahane operasi lan panentu apa apa bab samubarang iku.
  • Mulihake-Fixing piranti utawa mesin nggenepi peralatan needed.
  • Quality Control Research-Pelaksana taksiran lan ujian item, layanan, utawa cara kanggo ngadili banget utawa efficiency.
  • Kawicaksanan lan Decisionmaking-Ngelingi prices iso dibandhingke lan keuntungan saka langkah bisa milih siji sing paling cocok.
  • Sistem Analysis-panentu carane technique kudu dienggo lan mung carane pangaturan ing fungsi, ailments, lan uga atmosfer bakal mengaruhi asil.
  • Sistem Analysis-Nentokake cara utawa pratondho kinerja lan uga ing sesuai karo dislametaké saka sistem cocok utawa langkah-langkah needed akeh kanggo nambah efficiency.
  • Wektu-Management-Ngontrol periode pribadi lan wong’ wektu siji.
  • Manajemen dhuwit-panentu carane income bakal rauh bakal expended kanggo njaluk proyek rampung, lan bookkeeping gegayutan tagihan iki.
  • Pengawasan saka Product Resources-Njupuk lan ningali menyang berkas tepat piranti, fasilitas, lan Penyetor needed akeh apa karya spesifik.
  • Administrasi Personnel Resources-Nggawe, meksa nindakake perkara, lan anjog wong nalika padha dienggo, Ngenali banget paling apik kanggo tugas.
training Requirement pengalaman Kualifikasi
  • Sekolah High Level (utawa Certification GED utawa Sekolah Tinggi padanan)
  • Kurang-saka Sekolah Tinggi Diploma
  • Swara 3 sasi, sampek SIX sasi lan kalebu,
Skills Command Pakaryan Requirement
  • AchievementsOREnergy – 85.78%
  • Endurance – 85.61%
  • motivasi – 84.76%
  • Command – 60.81%
  • Cooperation – 60.60%
  • Masalah gegayutan Others – 85.01%
  • Direction Social – 64.33%
  • Self-Control – 99.50%
  • meksa Toleransi – 94.00%
  • AdaptabilityANDVersatility – 61.40%
  • linuwih – 65.80%
  • Fokus Aspek – 89.80%
  • linuwih – 60.60%
  • Liberty – 93.99%
  • Invention – 59.77%
  • Thinking Analytical – 98.04%

About superadmin

Priksa Uga

Sales Agents, Layanan Financial Description proyek / Tansah Sample Lan Fungsi

Ningkataké financial-services, kayata kanggo Kayata mortgage, pajek, lan panuntun dhumateng investasi kanggo konsumen banking …

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *