Electricians Job Përshkrimi / Duty Template dhe detyrave

Telekomunikacionit Pajisje Installers dhe Repairers, Përveç Line Installers Përshkrimi i punës / Jobs and Accountability Sample Mount, Setup, eliminuar në tranzicion, paraqitur, pajisjet e telefonimit gjenden në zyrat qendrore, dhe kurs, ose korrigjoj. Shërbimit ose riparimin e telefonit, kabllo, Neto, si dhe email të tjera gear mbi konsumatorët’ shtëpi. May install communications tools or

Read More »

Çupë dhe Shtëpisë Cleaner Job Përshkrimi

  detyrave të punës dhe përgjegjësia 1) dhoma e pastër, korridore, lobon, lounges, VC, korridoret, ashensorë, shkallët, dhoma dollap me kyç dhe fusha të tjera të punës në mënyrë që vlerat shëndetësore janë përmbushur. 2) rugs Clean, qilima, mobilje veshur me susta, dhe / ose draperies, duke përdorur pastruesit vakum dhe / ose shampooers. 3) wastebaskets bosh, take bosh dhe të pastër, and transport other

Read More »

Toka dhe vendin Ekspertët Duty Job Shembull

Studimi i Sjelljes në kultivimin, përbërje, prodhimit, dorëzoj, dhe operacionet e bimëve dhe luleve të kopshtarisë apo shkurre, shkorret, dhe investimet dhomë, rritja e tyre në tokë, dhe për të trajtuar e mete; ose hulumtim substancën, trupor, natyror, dhe struktura mineralogjik e tokave, ndërsa ata të bëjnë të vërtetë të perimeve apo zhvillimin e kulturave. Might map

Read More »

Log klasën Dhe Scalers Job Përshkrimi / Duty Template dhe funksionet

Appraisal informacioni tregtueshme ose çmimi i të dhënave apo nivelit dru zjarri në Millpond punës, metra kuvertë, ose vendet ekuivalente ose Pulpwood. Kontrolloni dru lidhje të vlerësuar ose imperfections dru zjarri për të konstatuar përmasat. Job Skills Need Assess record qualities and decide grades, Kriteret që aplikojnë që janë të njohura. Record files about fill quantities

Read More »

Llogaria nëpunës Job Përshkrimi i mostrës

Përshkrimi i punës / rolet / Duties and Responsibility Sample Prepares and maintains complete payroll and personnel records for a County agency Acts as liaison between agency personnel and other agencies regarding payroll administration responds to and resolves problems regarding the same Reviews checks and recomputes calculations for accuracy and completeness

Read More »

Riggers Job Përshkrimi / Llogaridhënia mostër dhe Jobs

Krijo ose riparimin manipulim në lidhje me detyrat e zhvillimit, vegjetacioni prodhimit, vizitojnë oborre, cruises dhe shipyards, ose për biznesin tuaj argëtim. Job Skills Requirement Sign or verbally direct personnel operating in hoisting and transferring lots to make certain protection of individuals and resources. Test manipulim për të bërë sigurinë dhe besueshmërinë e caktuar. lidh …

Read More »

Forcat Speciale Zyrtarët Job Përshkrimi / Përgjegjësia mostër dhe Rolet

Rri klube elitare që zbatohen funksionet anormale nga ajri, tokë, ose bregdet kapërcyer gjatë apo paqe-time. Këto rutinat janë shkatërrime bastisje diskutueshme , zbulues, search-dhe-shpëtimit, dhe kundër terrorizmit kundër terrorizmit. Së bashku me mësimet e tyre betejë, bën zyrtarët që janë unike shpesh kanë gjuhë që janë ndërkombëtare, dhe trajnimi i përshtatur në shëtitje me varkë, peshkimi, …

Read More »

Electrical Hartuesit Job Përshkrimi Template

, Work Academics Train lessons in work that is social. Përfshin dy mësuesit në përgjithësi punësuar në udhëzimin dhe njerëzit që të ekzekutuar një përzierje e studimit dhe stërvitje. Career Skills Requirement Trigger, lehtësoj, dhe bisedat modeste e klasës. Vlerësuar dhe klasë studentsI klasë të vepruar, detyra, dhe gazetat. Make and produce speaks to

Read More »

Parë-line Mbikëqyrësit të oficerëve korrektues Job Përshkrimi / Funksionet dhe Duty Template

Në mënyrë të veçantë të monitorojë dhe të organizojnë aktivitetet e zyrtarëve korrektues dhe jailers. Career Skills Prerequisite Take, marr, ose të shqyrtojë akuza burgosurve që janë periodike. mbani blerje, vetë-disiplinës, dhe mbrojtja në vende të caktuara në përputhje me parimet përkatëse, rregulla, planet, dhe udhëzimet. T'iu përgjigjur problemeve, përfshirë shpëton. Ruajtja e njohurive të, implement many policies

Read More »